Cajón (drumkist)

* ENGLISH *

Our (live & digital) flamenco cajón classes can also be taught in English.
For more info, click here.


Live & online cajónlessen
Je kunt het hele lesseizoen (eind augustus/begin september t/m juni) door starten met muziekles, zowel live als digitaal. Alle lessen worden persoonlijk op je afgestemd.
Woon je niet in (de omgeving van) Utrecht, maar wil je toch cajónles? Dan zijn digitale lessen wellicht een optie voor je.


© Remco van Blokland

Docent: Judy Koot
Wat: wekelijkse & tweewekelijkse privélessen, losse privéworkshops flamenco-cajón (drumkist); live en digitaal
Lesduur: (twee)wekelijkse les 40 minuten, workshop 60 minuten
Voor wie: iedereen, zowel kinderen als volwassenen
Niveau: beginners tot halfgevorderden
Wanneer: maandag, dinsdag en woensdag, zowel ‘s middags als ‘s avonds
Start: het hele seizoen door (september t/m juni)
Tarieven: zie www.cajonlesinutrecht.nl/lessen-en-workshops
Waar: Amsterdamsestraatweg 448 bis, Utrecht

Over de cajón (drumkist)
Het woord cajón (spreek uit: kagon) is Spaans voor kist. Het instrument komt oorspronkelijk uit Peru, waar het ooit letterlijk een simpele kist was waar Afrikaanse slaven muziek op maakten. Later is het ontwikkeld tot volwaardig slaginstrument en in de flamenco en andere muziek terechtgekomen.
In flamenco vertolkt de cajónist het onderliggende ritme.

Over de docent
Judy Koot speelt cajón sinds 1999. Ze volgde les bij diverse docenten in binnen- en buitenland, en studeerde in Spanje bij o.a. Roque Torralva en David Morán.
Judy geeft cajónles sinds 2007 en is gespecialiseerd in zowel flamencogitaarbegeleiding als zang- en dansbegeleiding. Ze trad op met diverse groepen, organiseerde ritmeworkshops, en gaf 8 jaar zomercursussen flamencodansbegeleiding in Frankrijk bij Muziek in de vakantie.
Tegenwoordig focust ze zich op het lesgeven in Utrecht en spelen met flamencogroep Contratiempo. Daarnaast is ze werkzaam als schrijver en illustrator.

Contact
Kijk voor uitgebreide info en prijzen op www.cajonlesinutrecht.nl, of neem direct contact op via mail of telefoon: 030-2436914 (Judy Koot).