Cajón (drumkist)

* ENGLISH *

Our (live & digital) cajón classes and workshops can also be taught in English.
Due to the corona crisis, all our cajón guitar lessons are currently taught digitally.

For more info, click here.


* BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. CORONA *

Live & online cajónlessen en -workshops
Normaliter kun je zowel digitaal als live les bij ons volgen. I.v.m. de coronacrisis vinden onze cajónlessen momenteel allemaal digitaal plaats.

Ben je nieuw en wil je graag beginnen? Je bent het hele seizoen door welkom om les bij ons te komen volgen. Zowel de live als digitale lessen worden persoonlijk op je afgestemd.
Woon je niet in (de omgeving van) Utrecht, maar wil je toch muziekles? Dan zijn live workshops, of digitale lessen wellicht een optie voor je.


© Remco van Blokland

Docent: Judy Koot
Wat: wekelijkse & tweewekelijkse privélessen, losse privéworkshops flamenco-cajón (drumkist); live en digitaal
Lesduur: (twee)wekelijkse les 40 minuten, workshop 60 minuten
Voor wie: iedereen, zowel kinderen als volwassenen
Niveau: beginners tot halfgevorderden
Wanneer: maandag, dinsdag en woensdag, zowel ‘s middags als ‘s avonds
Start: het hele seizoen door (september t/m juni)
Tarieven: zie www.cajonlesinutrecht.nl/lessen-en-workshops
Waar: Amsterdamsestraatweg 448 bis, Utrecht

Over de cajón (drumkist)
Het woord cajón (spreek uit: kagon) is Spaans voor kist. Het instrument komt oorspronkelijk uit Peru, waar het ooit letterlijk een simpele kist was waar Afrikaanse slaven muziek op maakten. Later is het ontwikkeld tot volwaardig slaginstrument en in de flamenco en andere muziek terechtgekomen.
In flamenco vertolkt de cajónist het onderliggende ritme.

Over de docent
Judy Koot speelt cajón sinds 1999. Ze volgde les bij diverse docenten in binnen- en buitenland en studeerde een jaar in Spanje bij o.a. Roque Torralva en David Morán.
Judy geeft cajónles sinds 2007 en is gespecialiseerd in zowel flamencogitaarbegeleiding als zang- en dansbegeleiding. Ze trad op met diverse groepen, organiseerde ritmeworkshops, en gaf 8 jaar zomercursussen flamencodansbegeleiding in Frankrijk bij Muziek in de vakantie.
Tegenwoordig focust ze zich op het lesgeven in Utrecht en spelen met flamencogroep Contratiempo. Daarnaast is ze werkzaam als schrijver en illustrator.

Contact
Kijk voor uitgebreide info en prijzen op www.cajonlesinutrecht.nl, of neem direct contact op via mail of telefoon: 030-2436914 (Judy Koot).