Gitaar

* ENGLISH & SPANISH/ESPAÑOL*

EN: Our (live & digital) flamenco guitar classes can also be taught in English and Spanish.
For more info, click here.

ES: Nuestras clases de guitarra flamenca (en vivo o en línea) también se pueden dar en Inglés y Español: para más información correo o llama a Jan Gemke (030-2436914 si vives en Holanda, 00-31-30-2436914 si vives en otro país).


Live & online gitaarlessen
Je kunt het hele lesseizoen (eind augustus/begin september t/m juni) door starten met muziekles, zowel live als digitaal. Alle lessen worden persoonlijk op je afgestemd.
Woon je niet in (de omgeving van) Utrecht, maar wil je toch flamencogitaarles? Dan zijn digitale lessen wellicht een optie voor je.


Docent: Jan Gemke
Wat: wekelijkse & tweewekelijkse privélessen flamencogitaar, ook losse lessen mogelijk
Lesduur: 40 minuten
Voor wie: iedereen, zowel kinderen als volwassenen
Niveau: alle, beginners tot gevorderden; ook voorbereiding conservatorium
Wanneer: maandag, dinsdag en woensdag, zowel ‘s middags als ‘s avonds
Start: het hele seizoen door (september t/m juni)
Tarieven: zie www.flamencogitaarlesinutrecht.nl
Waar: Amsterdamsestraatweg 448 bis, Utrecht

Over de flamencogitaar
De flamencogitaar is afgeleid van de klassieke Spaanse gitaar. Door de iets andere bouw, is het geluid feller en krachtiger, waardoor ze erg geschikt is voor flamenco.
De gitarist speelt in flamenco een belangrijke en veelzijdige rol: als sologitarist, en als begeleider van zangers, dansers en andere gitaristen. Techniek, melodie en ritme staan daarbij centraal.

Over de docent
Jan Gemke studeerde af op klassiek gitaar aan het HKU conservatorium in Utrecht en richtte zich daarna volledig op flamenco. Hij volgde les bij diverse docenten in binnen- en buitenland, waaronder aan de Cristina Heeren flamenco-academie in Spanje.
Jan geeft al meer dan 30 jaar gitaarles en is gespecialiseerd in zowel solospel als zang- en dansbegeleiding. Hij trad op met verschillende flamencogroepen, begeleidde flamencodanslessen, en gaf 19 jaar zomercursussen sologitaar en dansbegeleiding in Frankrijk bij Muziek in de vakantie.
Tegenwoordig focust hij zich op het lesgeven in Utrecht en zijn flamencogroep Contratiempo.

Contact
Kijk voor uitgebreide info en prijzen op www.flamencogitaarlesinutrecht.nl, of neem direct contact op via mail of telefoon: 030-2436914 (Jan Gemke).